Wijnworkshop Zuid-Afrika Huizen – najaar 2021

Na vijf bezoeken aan het prachtige Zuid-Afrika ben ik helemaal fan geworden van dit prachtige land, zijn schitterende wijndomeinen met zeer ambitieuze (jonge) wijnmakers en hun fantastische wijnen. Daarom is het hoog tijd om mijn kennis en ervaring te delen en mooie Zuid-Afrikaanse wijnen te laten proeven. In twee avonden proeven we zo’n twintig wijnen. De eerste avond uit Franschoek en Stellenbosch en de tweede avond uit de overige wijngebieden van Zuid-Afrika.

Wanneer en hoe laat?

De workshop wordt gegeven in het najaar van 2021 en duurt van 19.30 uur tot ongeveer 22.30 uur.

Waar?

De sfeervolle locatie BikZes, Bikbergerweg 6 in Huizen. Centraal in ‘t Gooi gelegen en goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Hilversum, Laren, Huizen, Blaricum, Weesp, Almere en Naarden. U kunt voor de deur parkeren.

Docent

Caroline Cocheret, Register Vinoloog en winnaar Grand Prix Saint Hubert 2012, in teamverband. Caroline is Magister Vini in opleiding. Het diploma Magister Vini is het hoogste Nederlandse professionele wijndiploma. Op dit moment zijn er slechts negen wijnprofessionals die dit diploma behaald hebben.

Kosten en inschrijving

110 euro voor de twee avonden, inclusief btw. In overleg is het mogelijk om 1 avond mee te doen, de kosten bedragen dan 60 euro. Na inschrijving krijgt u van ons per e-mail een bevestiging en factuur. Graag naast uw adresgegevens ook vermelden aan welke cursus u wilt meedoen en op welke dagen.

TIP: ook leuk om cadeau te geven! 

Wilt u zich niet inschrijven maar heeft u een vraag over de workshop? Neem dan contact op via het contactformulier.

U krijgt na het verzenden van het inschrijfformulier een bevestiging per e-mail. Let op: deze kan in uw spam terecht komen.